Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Невада

Имоти за продажба в Невада

Невада е отделена от западната част на Юта и други съседни държави са: Калифорния, Аризона

Невада е една от западните щати на САЩ, характеризираща се с големи пустини, казина отворени 24 часа в денонощието и развлечения, за които най-големият град, Лас Вегас, е известен. Лас Вегас е домакин на богати тематични хотели и луксозни курорти, разположени по цялата главна ивица: Лас Вегас Стрип.

Ако се интересувате от имот за продажба в Невада, трябва да знаете общата ситуация на пазара на недвижими имоти.

Цените тук се покачват до втората най-висока скорост в страната след Сиатъл. Не се очаква намаление на цените в краткосрочен план, точно през следващите две години.

Строителите строят повече, но не мисля, че сме достигнали точката на инфлексия или точката, в която намаляващата инвентаризация докосва дъното.

Строителната индустрия в Лас Вегас беше унищожена по време на рецесията, тъй като продажбите се изпариха и строителите престанаха да търгуват.

Днес общите имоти за продажба в Невада се увеличават бързо, купувачите са платили рекордни цени и строителите продължават да натрупват повече земя.

Най-активният окръг е този на Кларк, където тази година до април е нараснал с 22% в сравнение със същия период от четири месеца през миналата година и е регистрирал средна продажна цена от 374,440 долара през април, което е с 11 процента повече от предишния година.

Пазарът на недвижими имоти в Лас Вегас за 2018 г. не изглежда просто невероятно, той е вълна, която лесно може да продължи до 2021 г., независимо от това, което прави останалата част от САЩ. Трябва да се отбележи, че през 2008 г. Лас Вегас е най-силно засегнатият пазар на имоти в САЩ и е на първо място сред възбраните и безработицата. Лас Вегас се преосмисли и през 2013 г. стана доминираща сила над това, което един град прави, за да оцелее и да просперира.

Пазарът на недвижими имоти в Лас Вегас набира скорост с бързо растящи цени и увеличение на строителството и имотите за продажба в Невада.

  •  
    Преместване в Невада. Емигранти и живеят в Невада.

        Лас Вегас - вторият по големина град в САЩ след Ню Йорк, без съмнение е един от най-красивите градове в света. Известните за своите общини биха могли да бъдат жизнеспособна алтернатива. За какво? За да промените живота си радикално! Закупуването на имот в Невада в действителност, освен че ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 37447

За продажба Вила, Невада, Las Vegas, Las Vegas, v

Reserved negotiation
За продажба
Вила

450 m²
Вила за продажба
Cod. 3493

За продажба По-голям от петстаен, Невада, Carson City, Carson City, Carson City

7,011,324.57BGN
За продажба
По-голям от петстаен

214 m²
Продава се в Карсън Сити
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB